Beneficis de vendre el teu immoble a través d’un administrador de finques
Fincas Olivares | Beneficis de vendre el teu immoble a través d'un administrador de finques

Estàs pensant a vendre el teu immoble? És clar que vendre un immoble no és una tasca senzilla: Taxació de l’immoble, preparar-lo, tenir disponibilitat per a ensenyar l’immoble, conèixer totes les gestions i documentació que s’ha de tramitar, etc.

A moltes persones no els agrada passar per aquest procés ja que pot resultar bastant llarg i s’han de realitzar diverses gestions.

Com a agents immobiliaris, a Fincas Olivares portem més de 100 anys col·laborant amb tota mena de clients i ajudant persones a vendre o llogar el seu immoble d’una forma efectiva, segura i sobretot, sense preocupacions.

Per què és millor comptar amb un administrador de finques per a vendre el meu immoble?

Agilitza el procés de venda

Comptar amb un administrador de finques per al procés de venda d’un immoble ajuda a agilitzar el procés i aporta un estalvi de temps al propietari.

Per què? Primerament, per l’experiència dels administradors i el coneixement del sector immobiliari i de la compravenda d’immobles.

Els administradors de finques ja són conscients de tots els tràmits que s’han de fer i coneixen totes les eines que han d’utilitzar per a treure el major potencial a l’immoble en qüestió.

Així mateix, saben tractar millor amb les persones interessades a buscar un nou habitatge i compten amb una agenda adaptada a les necessitats de cada client i de les persones que veuen l’habitatge. D’aquesta manera, les possibilitats de vendre l’immoble amb èxit són majors.

Assessorament d’un professional immobiliari

Treballar amb un administrador de finques col·legiat i l’experiència d’aquest dins del mercat immobiliari té un plus d’assessorament legal i financer a cada client segons les seves necessitats i les característiques de cada immoble.

D’aquesta manera, treballar amb un administrador de finques permet un assessorament continu durant el procés de compra venda des de la taxació del valor de l’immoble, la documentació i gestió de tràmits fins a les negociacions finals amb la persona interessada a adquirir l’habitatge.

Seguretat i tranquil·litat

Un administrador de finques t’assegura tranquil·litat i evita qualsevol tipus de preocupació ja que aquest ja coneix tota la documentació i tràmits que s’han de realitzar.

Així mateix, la seva experiència els permet detectar qualsevol tipus de senyal que indica que els futurs compradors poden ser fraudulents o que no estiguin realment interessats.

També, comproven si els possibles compradors tenen solvència i podran pagar el valor de l’immoble segons els pactes en el contracte.

Com podem ajudar-te des de Fincas Olivares?

El benefici major que aporta als clients és la seguretat i tranquil·litat en tot el procés de venda de l’immoble evitant qualsevol tipus de contratemps que sense la presència d’un professional podría perjudicar en costos de temps i econòmics.

Necessites més informació sobre el procés de venda del teu immoble? La nostra administració està a la teva disposició per a resoldre qualsevol dubte sense cap mena de compromís.

Contacta amb nosaltres a través de la nostra pàgina de contacte, telefonant a 934 87 22 16 o enviant un correu electrònic a info@fincasolivares.com.