Politica de privacitat i avis legal

En compliment del RGPD (UE) 2016/679 i la LO 3/2018 de Protecció de Dades Personals us informem que Fincas olivares és titular d’aquest lloc web i responsable de les dades de caràcter personal subministrades pels usuaris, i per això us informa de la següent Política de Privadesa.

Responsable de les Dades

Les dades personals que ens proporcioneu són incloses en un fitxer el responsable del qual és:

Identitat: Despatx Olivares S.L.

CIF: B59099556

Adreça: C/Bailén, 121 08009 Barcelona. (Barcelona)

Telèfon: +34 934872216

@: info@fincasolivares.com

Dades que conservem i finalitat

Les dades personals facilitades per vostè a través dels formularis continguts a EL LLOC WEB (d’ara endavant, la Web o el Lloc Web) o mitjançant la remissió d’un correu electrònic a les adreces de contacte disponibles a la Web, s’incorporaran als fitxers titularitat de Finques Olivares. En el cas de les consultes on-line, aquesta informació és utilitzada exclusivament per respondre a les qüestions plantejades, i en el supòsit de la tramesa de formularis curriculars, per tal de dur a terme la selecció de candidats. En cap cas Fincas olivares utilitzarà les dades personals facilitades per a fins diferents de les anteriorment esmentades.

En qualsevol dels casos anteriorment descrits l’usuari presta el seu consentiment exprés al tractament de les dades de caràcter personal.

Cessió a tercers i temps de salvaguarda

Les vostres dades no se cediran a tercers i seran conservades el temps necessari per donar resposta a la vostra sol·licitud d’informació, i en el cas d’enviar-nos el vostre Curriculum Vitae, durant un any

Mesures de seguretat

De conformitat amb la RGPD (UE) 2016/679 i la LO 3/2018 de Protecció de Dades Personals, Fincas Olivares ha establert les mesures de seguretat d’acord amb el nivell de seguretat definit per la legislació vigent per garantir la seguretat i confidencialitat de dades de caràcter personal, amb els mitjans tècnics que permet la tecnologia.

Exercici dels seus drets

Podeu exercitar els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oposició al tractament de les vostres dades per a aquestes finalitats mitjançant comunicació escrita bé per correu electrònic o bé per correu postal a la següent adreça: C/Bailén, 121 08009 Barcelona. (Barcelona)