Barcelona, una ciutat per descobrir. 8 plans que no et pots perdre

Barcelona és una ciutat meravellosa i des de Fincas Olivares en som ben conscients. Les nostres oficines estan situades al cor de la ciutat des de fa molts anys, motiu pel qual fa molts de temps que gaudim al màxim l’essència d’aquesta ciutat. Per aquest motiu, hem decidit seleccionar els nostres 8 plans preferits per fer a Barcelona. Hi ha de tots tipus i per a tots els públics.

1. Anar a un concert gratis a Barcelona 

Després d’un any patint aquesta crisi sanitària, a tots ens ve molt de gust poder fer qualsevol activitat que surti de la nostra rutina diària. L’agenda de Barcelona ens regala un grapat de concerts gratuïts de tots els estils què es podran gaudir amb totes les mesures de seguretat sanitàries.

A Fincas Olivares, tot i dedicar-nos principalment a l‘administració de finques a Barcelona, ens encanta la música i gaudim molt acudint a concerts en directe.

2. On passejar per  Barcelona? 

Barcelona és una ciutat de mar i muntanya i res pot enriquir més els nostres passejos que aquest contrast. Un passeig amb la brisa marina per la Barceloneta, caminar per la carretera de les aigües amb la ciutat als teus peus o gaudir de la diversitat del barri gòtic, són algunes de les opcions on passejar per Barcelona.

3. Esport a l’aire lliure

En aquest moment de crisi social hi ha hagut molts canvis com les necessitats en el sector immobiliàri o el canvi cap a un estil de vida més saludable. Aquest últim inclou l’esport a l’aire lliure. Paddle surf a la Barceloneta, córrer a la carretera de les Aigües o fer yoga a qualsevol dels seus parcs són algunes de les opcions per fer esports a l’aire lliure que ofereix Barcelona.

4. Street art 

Com a experts immobiliaris som coneixedors de la immensa arquitectura que ocupa la capital catalana, per suposat encapçalada per Antoni Gaudí. Però, no podem oblidar, el Street art. Us aconsellem endinsar-vos al barri antic de Barcelona per tal d’anar descobrint el seu art urbà plasmat en les parets dels edificis.

5. Visitar un mirador 

La ciutat de Barcelona és coneguda per les seves espectaculars vistes des dels punts més alts de la ciutat i anar a passar-hi una estona és un bon pla per fer a l’aire lliure. Els miradors més impressionants per anar són el Turó de la Rovira, El Mirador de Sarrià, El mirador de Montjuïc i El mirador d’Horta.

6. Art and wine 

Una de les tendències actuals que no et pots perdre és una tarda d’Art and wine. Hi ha diferents tallers de pintura que han optat per fer aquesta activitat en aquests moments de crisi social on hi ha opcions limitades. L’activitat es basa a anar un grup de persones a un taller de pintura i rebre una classe d’art acompanyada d’una copa de vi, una idea genial per passar una tarda entretinguda.

7. Exposicions de fotografia 

La ciutat de Barcelona sempre ha apostat per l’art de la fotografia i ara concretament la fotografia històrica combinada amb l’artística i experimental. Exposicions com Vides de dones o  la Guerra infinita són algunes de les activitats interessants per fer a Barcelona. 

8. Markets de segona ma 

El reciclatge de roba en contra el «fast fashion» està començant a inundar el món de la moda. Si apostes per aquest consum alternatiu a Barcelona hi ha diferents mercats de segona mà on totes les peces estan a preus molt assequibles. Un dels mercats més coneguts és el Flea Market que es fa el segon diumenge de cada mes. Si vols anar-hi, reserva lloc aquí..

Esperem que us hàgim ajudat a saber què fer a la ciutat catalana i que gaudiu tant de la ciutat de Barcelona com nosaltres treballant en ella. Si necessiteu assessorament immobiliari o un administrador de finques a Barcelona, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres fent clic aquí.