I Concurs de Fotografia de Sant Jordi Finques Olivares

Desde Finques Olivares aquest any volem celebrar la Festa de Sant Jordi d’una manera diferent i ens omple de satisfacció presentar el I Concurs de Fotografia de Sant Jordi Finques Olivares.

El concurs, que realitza avui el tret de sortida, està obert a la participació de grans i petits i busca commemorar d’una manera fresca i divertida una de les jornades més emblemàtiques de Catalunya. La fotografia guanyadora s’endurà un suculent xec regal del FNAC!

Malauradament aquest 2020 els carrers no seran plens de roses i llibres però desde Finques Olivares volem omplir les xarxes socials d’imatges relacionades amb el 23 d’abril.

Com participar al concurs de Fotografia de Sant Jordi

Participar és molt fàcil. Simplement s’han de seguir els següents passos:

  • Fer una foto amb una càmera / smartphone que faci referència a Sant Jordi. Es pot ser tan imaginatiu com es vulgui! Es valorarà la creativitat i l’estètica de la foto.
  • Penjar la foto al perfil propi d’Instagram amb el següent text “Jo participo al I Concurs de Fotografia de Sant Jordi de @fincasolivares” i etiquetar @fincasolivares a la foto.

La data límit per a penjar la foto és dijous 22 d’abril a les 18h. La fotografia guanyadora serà escollida per l’equip de Fincas Olivares i anunciada a les nostres xarxes socials el dia 23 d’abril. Es limita la participació a una fotografia per participant.

Desde Fincas Olivares volem convidar a tothom a participar per fer d’aquest Sant Jordi una jornada ben especial. Molta sort a tots i totes!