Ayuda a tu vecino

Finques Olivares s’adhereix a la campanya solidària #YoHagoPorTi

La Direcció General de Protecció Civil i Emergències, en col·laboració amb Creu Roja Espanyola, ha llançat la campanya #YoHagoPorTi, dirigida a impulsar conductes que fomentin la solidaritat amb els veïns que són més vulnerables davant la pandèmia generada pel COVID-19.

Finques Olivares suma forces a aquesta campanya solidària que vol ajudar les persones grans, malaltes o amb discapacitat de les finques i comunitats que gestionem. Des de la nostra empresa us animem a col·laborar de forma solidària per ajudar les persones del nostre voltant que més ho necessiten en aquests dies crítics que tots estem vivint.

El nostre equip es posarà en contacte amb els / les presidents / es de les nostres comunitats, als quals enviarem instruccions sobre com poden col·laborar i informar sobre la campanya en la seva comunitat.

A més posarem a disposició dels nostres clients un telèfon d’atenció específic per a la iniciativa en el que atendrem les peticions de les nostres comunitats, assessorarem i buscarem de manera conjunta la millor forma d’ajudar en cada cas individual.

Finques Olivares crida a la col·laborar en la localització de veïns que poguessin trobar-se en l’actualitat en una situació difícil i que, mitjançant els nostres gestos, ajudes, gestions i fins i tot si fos necessari i possible ajuda domiciliària per a la compra d’articles de primera necessitat, alleugerim la duresa que pugui estar vivint una persona sola i sense família, o malalta i / o amb mobilitat reduïda que no pugui sortir de casa.

Podeu llegir més sobre aquest projecte en el següent enllaç.

A Finques Olivares estem aquí per ajudar sempre. Si vostè ens truca, nosaltres responem.