Finques Olivares compleix 100 anys

A Finques Olivares encarem 2020 sabent que serà un any molt especial per la nostra empresa. D’una banda se celebra el centenari del naixement de Finques Olivares el 1920, el que ens fa formar part d’una reduïda minoria d’empreses centenàries a la ciutat de Barcelona.

Ens enorgulleix celebrar 100 anys com a administradors de finques de referència a Barcelona i això creiem que demostra, un cop més, que la feina ben feta per part del nostre equip de professionals sempre té recompensa. Ens omple de satisfacció tenir milers de clients satisfets amb el nostre servei d’administració de finques a Barcelona, ​​així com la gestió d’assegurances, la mediació entre parts implicades i l’assistència jurídica i fiscal. Si vols descobrir més sobre els nostres serveis d’administradors de finques no dubtis a trucar-nos a el telèfon 93 487 22 16.

Addicionalment, durant el període nadalenc hem aprofitat per impulsar un seguit de sistemes organitzatius i eines que faran més senzilla la comunicació amb els nostres clients, millorant d’aquesta manera el servei que aquests reben. Per mitjà d’una completa Intranet ERP que els nostres clients podran utilitzar per a realitzar tot tipus de tràmits, el tracte proper i professional que ens caracteritza seguirà vigent i s’accentuarà el 2020.

 

ISO 9001: Certificat de qualitat

Un altre dels projectes que pretenem culminar durant 2020 és el del certificat de qualitat ISO 9001, gestionat a través de l’Organització Internacional d’Estandardització. Aquest certificat de prestigi i reconeixement internacional, és atorgat únicament a un selecte grup d’empreses de serveis que centren el seu treball en l’atenció a client i en la Qualitat. Aquest certificat requereix la implantació d’una extensa sèrie d’elements relacionats amb la qualitat del servei, que rep el client i premia el treball del nostre equip, durant les últimes 10 dècades.

Reconeixements com l’ISO 9001 demostren per què més de 32.000 clients confien en Finques Olivares per administrar la seva finca a Barcelona. Estem orgullosos de, en l’actualitat, oferir els nostres serveis a el 2% de la població de Barcelona. Tot una fita que el 2020 buscarem consolidar i seguir creixent.

 

El sistema Care: administració de finques proactiva

Un dels aspectes que ens diferencia de molts dels nostres competidors és la nostra actitud proactiva a l’hora d’administrar finques. El nostre sistema Care, implantat de forma definitiva al llarg de 2019, es sustenta en la idea de mantenir i millorar una finca de forma proactiva, millorant així la seva rendibilitat i la qualitat de vida de tant els propietaris com les persones que hi habiten.

Confiar la seva propietat als nostres administradors de finques tindrà un efecte positiu en diverses direccions: estalviarà temps i preocupacions, potenciarà la rendibilitat dels seus habitatges, tindrà accés a la informació creuada amb altres professionals, la seva finca serà promocionada en els principals portals i en canals per a entitats col·legiades no accessibles a el propietari independent (per exemple la Borsa de Lloguers CAFBL), a més de minimitzar riscos i espantar ocupacions i evitar morosos reincidents.

 

Subscriu-te a la nostra newsletter

Si vols estar a el dia i informat en relació amb l’administració de finques i el teu immoble, no dubtis en donar-te d’alta a la nostra newsletter. Deixa la teva adreça de correu electrònic i rep al teu correu electrònic els últims articles del nostre blog així com la informació d’utilitat més actualitzada.

Si el teu són les xarxes socials no t’oblidis de seguir-nos a Instagram, Facebook i LinkedIn on vam publicar el contingut més rellevant per a tot propietari i inquilí.

Des Finques Olivares volem desitjar-te un 2020 excel·lent, ple de salut i felicitat!