Descobreix el nou servei de Fincas Olivares CaRe

Des de Fincas Olivares, una empresa que va veure la llum fa més d’un segle i es caracteritza per protegir i cuidar les finques que gestiona, hem impulsat un nou servei pels nostres clients sota el nom de CaRe (Calidad Repport).

Manteniment de les comunitats que administrem

Aquest nou servei, complementari a les tasques que duem a terme, pretèn vetllar per les comunitats que administrem a la ciutat de Barcelona. Moltes d’aquestes son a edificis del segle XX, o fins i tot del segle XIX, i per això la cura i el manteniment d’aquestes és imperatiu per la seguretat i la qualitat de vida dels nostres clients.

D’aquesta manera, un expert de l’equip de Fincas Olivares s’encarregarà de visitar in situ les comunitats que administrem i en supervisarà l’estat de manteniment de cada finca i el compliment de tots els serveis contractats (neteja, extintors, il·luminació, tancaments…).

Com funciona el servei CaRe?

  • En la visita a la finca en qüestió, recollim les dades sobre el terreny i passem l ‘informació amb un formulari a l’oficial/administrador responsable de cada comunitat.
  • Obrim un email per recollir queixes, preocupacions o propostes del client propietari.
  • Vigilem d’aquesta manera, proactivament i de forma sistemàtica, l’estat de conservació de la casa o finca i dels elements que s’han identificat. I engeguem les possibles mesures correctores en coordinació amb el President.

El servei CaRe té en consideració el següent:

 

En cas de tenir qualsevol dubte o comentari sobre aquest servei restem a la seva disposisicó al nostre email: info@fincasolivares.com.