Circular Informativa | COVID-19

A FINQUES OLIVARES estem seguint de manera permanent l’evolució del COVID-19 i adoptant totes les mesures de protecció necessàries per tal de que els nostres clients puguin operar amb seguretat, amb normalitat i amb el servei adequat.

En aquests moments vetllar per la seguretat dels nostres empleats i els interessos dels nostres clients és la nostra prioritat. Per aquest motiu, li volem traslladar algunes recomanacions que li poden resultar especialment útils:

  • Seguint les indicacions de les autoritats sanitàries i els organismes oficials competents, es recomana evitar els desplaçaments que no siguin estrictament necessaris. Els recordem que poden dur a terme la major part de les seves gestions a través de canals remots. Som al seu costat a la nostra web www.fincasolivares.com , al nostre telèfon 934872216 i als correus electrònics habituals.
  • Les nostres oficines romandran tancades al públic. El nostre personal continuarà desenvolupant la seva feina i prestant serveis a clients de forma regular, al nostre horari habitual, però no s’atendran visites presencials.

La mesura s’aplicarà a partir de dilluns 16 de març fins el 3 d’abril de 2020, tot depenent de les instruccions i recomanacions de les autoritats sanitàries.

  • De la mateixa manera, els informem que es recomana la suspensió de qualsevol Junta de Comunitat de Propietaris convocada pels propers dies, perquè suposa una concurrència de persones que s’hauria d’evitar. 

En el cas que la seva Comunitat decideixi celebrar la Junta igualment, els informem que el nostre personal es posa a la disposició del President i de la Junta per preparar la reunió de forma telemàtica, i que es lliurarà tota la documentació que la Comunitat necessiti per celebrar la reunió amb normalitat, però sense el Secretari-Administrador. Amb posterioritat, i sense posar en risc al nostre personal, amb les dades d’assistència, participació i acords adoptats, el seu Administrador els redactarà la corresponent acta i cuidarà de la seva notificació.

  • Qualsevol pagament que es faci durant aquest període haurà de ser per transferència bancària. 

La present mesura afecta tant als departaments de propietat vertical-arrendaments, com propietat horitzontal-comunitats, comptabilitat, comercial, proveïdors i assegurances.

Esperant la seva comprensió davant la adopció de mesures preventives imprescindibles, per combatre aquesta situació excepcional, agrairem la seva solidaritat i aprofitem per saludar-los molt afectuosament.