Administradores de Fincas en Barcelona

Administradors de Finques: trencant estereotips

Cada professió sol anar de la mà d’una sèrie d’estereotips que l’acompanyen, justa o injustament. En aquest article elaborat per l’equip de contingut de Finques Olivares repassarem aquells clixés que se solen associar erròniament a l’ocupació d’administrador de finques. Continua llegint per descobrir més i no dubtis a posar-te en contacte amb l’equip d’administradors de finques a Barcelona si necessites que t’assistim.

«Els administradors de finques són cars»

Aquesta frase sol ser utilitzada per gent que no és conscient de la feina que comporta l’administració i gestió d’una finca o comunitat de propietaris.

La gestió de comunitats de propietaris és un procés laboriós que des Finques Olivares realitzem de forma detallada amb un control minuciós a el llibre d’actes de reunions de propietaris. D’aquesta manera es proporciona assistència en persona a cada junta de propietaris, per així poder tenir un precís control comptable i administratiu.

És important que l’administrador de finques estigui present en tota i cadascuna de les juntes com un propietari més que busca el millor per a la seva propietat.

«Els administradors de finques no es preocupen per la meva comunitat»

Aquesta sensació és probable que l’hagi generat una mala experiència prèvia, ja que des Finques Olivares creiem que la proximitat i el tracte personal són essencials en un bon administrador de finques.

A la nostra empresa acumulem més de 32.000 clients i tenim més de 100 anys d’experiència en la gestió amb propietaris i un dels factors que ens diferencia és aquesta proximitat al tracte que no es veu habitualment.

«El treball d’un administrador de finques el puc fer jo»

Les tasques que duu a terme un administrador de finques col·legiat són difícilment realitzables per una persona sense coneixement en matèries legals, fiscals i jurídiques.

A més del coneixement i l’experiència professional també s’ha de tenir en compte el temps que ocuparà la correcta gestió d’una comunitat i els conflictes potencials que poden sorgir en aquesta. La bona i fluïda administració d’una finca no és gens fàcil de compaginar amb una activitat laboral a temps complet.

«Un administrador de finques fa horari d’oficina»

A Finques Olivares creiem que els nostres clients valoren de forma molt positiva la disponibilitat horària total dels nostres empleats cap a les seves comunitats en cas d’emergència. El nostre horari d’obertura al públic és de dilluns a divendres, tot i que cadascun dels nostres professionals està disponible en cas d’emergència.

A més tenim habilitat una línia d’urgències per a qualsevol imprevist que pugui sorgir a hores intempestives. A Finques Olivares estem allà per als nostres clients i ells ens recompensen amb la seva confiança. Una de les nostres promeses és que sempre donarem el 100% de compromís per protegir els interessos de les nostres comunitats.

«Els administradors de finques estan antiquats»

Un altre concepte que s’associa a la professió d’administrador de finques és el de professió antiquada. A Finques Olivares però tenim una presència digital que s’estén a les principals plataformes com Instagram, Facebook i LinkedIn, on a més de les novetats de la nostra empresa vam publicar el contingut més rellevant del món immobiliari i de l’administració de finques.

Addicionalment tenim a disposició dels nostres clients i seguidors una newsletter en què compartim els continguts més interessants. Si vols apuntar-te a la nostra newsletter únicament has d’enviar un email a info@fincasolivares.com amb l’assumpte Newsletter.

Si vols posar-te en contacte amb l’equip d’administradors de finques a Barcelona pots trucar-nos a 934 872 216 i un membre del nostre equip t’atendrà encantat / a.