Facebook Fincas Olivares

A Finques Olivares tenim nova pàgina de Facebook

Finques Olivares s’ha caracteritzat en els últims anys per estar present en els canals més populars del màrqueting digital. A la nostra newsletter (a la qual pots apuntar-te enviant un correu electrònic a info@fincasolivares.com) i els nostres perfils d’Instagram i LinkedIn se li suma ara una nova pàgina de Facebook corporativa que substitueix l’anterior (@FincasOlivares).

En aquest perfil, que pots trobar i seguir en https://facebook.com/fincasolivares100 publicarem regularment el contingut més rellevant del sector immobiliari i de l’habitatge procedent del nostre bloc i els mitjans més prestigiosos.

El nostre nou perfil de Facebook també serà una eina de comunicació addicional entre l’equip de Finques Olivares i els nostres clients, que poden acudir a la pàgina de Facebook com un canal d’atenció al client alternatiu. A la nostra empresa valorem enormement el feedback dels nostres clients ja que és això el que ens fa millorar cada dia.

Finques Olivares suma un nou canal de màrqueting en l’any del centenàri de l’empresa. Ens enorgulleix acumular 100 anys de trajectòria a disposició dels nostres clients, fet que ens fa formar part d’una reduïda minoria d’empreses centenàries a la ciutat de Barcelona.