8 consells per potenciar el lloguer de la teva finca

A Finques Olivares ens ocupem que aconsegueixis el màxim rendiment del teu pis de lloguer i en aquest article escrit pels nostres experts en propietats et donarem fins a 8 consells que et seran molt útils per augmentar el benefici econòmic del lloguer del teu habitatge i per trobar l’inquilí ideal en el menor temps possible.

Tingues en compte que gràcies als nostres gairebé 100 anys d’experiència en el sector de l’administració de finques, coneixem tots els detalls que faran que la teva finca destaqui per sobre de les altres. Sense més dilació, anem amb les 8 recomanacions per treure el màxim profit del teu lloguer:

 

1. L’ordre en la teva propietat, clau

La primera impressió és determinant per a un inquilí que busca pis, per això, és imprescindible que tinguis cura l’estètica de la teva finca. Com a experts en lloguer de finques, el nostre consells és que l’espai estigui el més ordenat possible i que no es vegi sobrecarregat, ja que a efectes òptics les estades semblaran molt més àmplies.

 

2. A més d’ordenat, net

És imprescindible que tinguis especial cura amb la neteja de la teva finca. Una casa bruta donarà l’impressió de deixadesa i que s’embruta amb molta facilitat i que la neteja pot suposar un esforç més gran que en altres cases, per això, és imprescindible que l’habitatge estigui en perfectes condicions.

Com a experts en administradors de finques a Barcelona, el nostre consell és que abans de cada visita, facis una neteja en profunditat a tota les estancies.

 

3. Despersonalitzar

Els detalls sempre marquen la diferència, i el possible arrendatari es fixarà en aquests per prendre la seva decisió. El nostre consell com a experts en el sector de lloguer de finques és que eliminis tots els detalls que siguin personals, com poden fotos, records, escultures, quadres … Perquè la propietat estigui el més neutra possible.

Mantenir-los en l’estada provocarà que el client no aconsegueixi visualitzar la seva ‘llar’ en aquest espai, ja que estarà «contaminat» per les coses de l’antic inquilí.

 

4. Fotos de qualitat

Una imatge val més que mil paraules, i en aquest cas, pot marcar la diferència entre llogar o no el teu pis.

És importantíssim que la fotografia que mostres per ensenyar la finca sigui d’alta qualitat, amb bona llum i amb l’angle adequat. Per això, la nostra recomanació com a experts en el lloguer de finques és que contractis a un professional perquè t’ajudi amb les fotografies.

 

5. Arreglar desperfectes

Una avaria pot treure valor molt la teva finca, per això, des Finques Olivares sempre suggerim que el propietari repari tots els desperfectes que tingui la finca abans de promocionar el seu lloguer.

Aquest procés suposa una inversió, però serà una inversió única, i com a compensació, la quota mensual del lloguer podrà ser superior.

 

6. Posada a punt

Prepara el pis per a ser llogat. L’arrendatari busca comoditat i practicitat. Gràcies a la nostra experiència en el lloguer de finques podem assegurar que és més fàcil i ràpid llogar un pis que ja estigui moblat, per això el nostre consell és que busqui uns mobles bàsics, que l’arrendatari pugui moure’s al seu gust i construír la seva llar sobre aquesta base.

 

7. Elements extra

Tenir un detall, t’ajudarà a marcar la diferència. Com a líders en el sector de lloguer i gestió de finques a Barcelona, sabem que el llogater prefereix tenir una relació més personal i propera amb l’arrendatari. Per això, si tens un detall amb la teva possible client estaràs més a prop de tancar el tracte.

 

8. Tenir una bona relació amb els possibles arrendataris

Relacionat amb el punt anterior, el tracte amb el teu inquilí és molt important, per això has de cuidar des del primer instant en que es posa en contacte amb tu.

El nostre consell és: intentar respondre els missatge amb la major rapidesa que et sigui possible, ser flexible amb les cites, intenta adaptar-te a les necessitats del teu client i ser puntual quan quedis amb ells.

 

Com a experts en el sector sempre estarem a la teva disposició si decideixes posar la teva finca en mans d’un administrador de finques. Estem orgullosos que la nostra base de clients representi el 2% de la població total de Barcelona. 32.000 clients confien en Finques Olivares com el seu administrador de finques així que no dubtis a posar-te en contacte amb el nostre equip per a una consulta sense compromís.